Aimy Amani Almost 2 Years Old

Assalamulaikum sahabat blogger !

Entry pendek daripada mek, sekadar untuk kenangan Aimy Amani bila dah besar nanti J

Aimy Amani on her 1st and 9 months old :


Dah besar anak perempuan mummy. Dah pandai nak pakai heels. Dah pandai nak wear what mummy’s wear J

Bila Amani dah betul-betul ready to wear heels, that time mummy is not able to wear those heels anymore. Tapi mummy harap yang mummy sempat tengok anak mummy wear those heels. insyaAllah.

Korang ada anak yang suka tiru apa yang korang buat tak? Nanti cerita dekat komen ye J

  
Sekian…


IKLAN

Mek ada jual innersnowcap berhantu ni. Pernah dengar tak? Sure best bila pakai sebab dia tak panas and amat selesa. Ini testimony mek sendiri, bukan sesaje nak up *hahah*

Snowcap ni tak mahal pun, RM10 je sehelai. COD free area KB and postage will be charge RM5.


Colour available by week. So nak tahu colour ape yang ade sekarang boleh whatsapp mek kat kosong tiga kali satu, tujuh lapan lima kosong, dua lapan kosong J

19 comments

  1. Replies
    1. kadang pandai. kadang dia buat adik dia nanges. hmm, just 1year and 9months old

      Delete
  2. Alhamdulillah meniti zaman kanak-kanak Aimy Amani..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. hmm, nnt dah besar, mummy akn rindu little girl mummy nih

      Delete
  3. Nanti akan tiba masa dia minta gincu, make up... jenuh melayan tau mek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol la. sekarang ni pun dah pandai lan kalau mek makeup dia pun try satu satu. crayon pun dia bedal buat gincu. tp biasalah girls kan. hahahahahah

      Delete
  4. sume benda dah boleh kongsi dengan mommy nanti.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah. mummy is waiting for that time. sronok rasenya bila ank dh boleh buat kawan dengan kita.

      Delete
  5. ada anok tino gitu lahh.,.,abih nk pakai,,kasut..tudung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha. sungguh. habis bendo nk. tp loni tudung dp lg. slipa dengan barey makeup jah patey lepo :)

      Delete
  6. Replies
    1. hai auntie :) bila la dapat jumpa auntie niii

      Delete
  7. ala... comelnya... semoga aimy amani membesar menjadi anak yg soleh, berjaya dunia akhirat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah aminn. thanks sheila atas doa tu. smoga kita semua dapat melahirkn insan insan yang patuh pada syariat agama.

      Delete
  8. Ada dua gegurl kat rumah yang tengah membesar ini, semua dia nak sama.. Sha punya perfume, bedak.. Memang mereka pun nak pakai.. Kakak aritu pakai shampoo sha.. Hahaha.. Sabar jelah..

    ReplyDelete