Magnum Red Velvet - Inspiration by Red Velvet Cake

Salam alaikum... 


Mek memang suka makan aiskrim. Tak kesah aiskrim jenis mana, semua mek telan 🤗 One of favorite mestilah Magnum ❤️ Kenapa?

Well, Magnum ni bukanlah yang baru wujud. Seingat mek masa mek 6tahun tu dah merasa aiskrim Magnum. That time flavor choco biasa je ade. Iklan dia time tu memang tak nak kalah laaa 😂 Lebih kurang dengan iklan ayam McD sekarang ni. Bunyi krup krap patah chocolate belgium Magnum ðŸ‘ Dan sampai sekarang kalau iklan Magnum mesti ade bunyi tu 😊


Dia punya packaging pun dah nampak sedap tekak 😌 Nyaman je tengok aiskrim ❤️


One bite ! And I must say that Im in Love ! ❤️👍😍

Dia buat kali ni dengan White Choc same dengan Magnum White Choc Almond ❤️ Jadi, 👍 untuk ini juga. Lapisan Red Velvet dia memang manis plus dengan white choc pulak. So perfect match !

Korang dah try Red Velvet Magnum ? Kalau belum, recommended 👌🏻Kalau dah, ape pendapat korang?


Sekian...


16 comments

  1. akak baru je minggu lepas cuba..
    ya ampunnnn.. manis leting.
    takut nak habiskan..

    ReplyDelete
  2. Suami ana dh jadi addicted dgn red velvet ni. Ana tak suka sgt sebab manis. Ana prefer magnum pomegranate sebab ada masam2. Hehe

    ReplyDelete
  3. Huaaaaa pernah makan sekali dua ja magnum ni. Itu pun orang belanja haha.
    Tunggu lah ada duit sikit nanti nak rasa la. teringin pula baca review akak ni ha.

    ReplyDelete
  4. mahal sgt basoo icecream ni. blnja aku please. HEHHEE

    ReplyDelete
  5. Pernah belanja orang, tapi untuk diri sendiri jujur cakap tak pernah beli dan makan lagi magnum neh, hehehehe.

    ReplyDelete
  6. so yummy. belum rasa lagi. yang jenis cone tu dah rasa. cone tu brand apa ek? walls ke?

    ReplyDelete
  7. sedap magnum ni.. mcm nk makan hari2

    ReplyDelete
  8. eiii sedapnye! nak kena try laa.. pau asben! haha

    ReplyDelete
  9. magnum ni biasanye manis.. nk boleh habis, mmg azab.. kengkadang buang cmtu jerk x boleh habiskan..

    ReplyDelete
  10. sedap ye akak ? tak try lagi heheh

    ReplyDelete
  11. Belum cuba lagi, Mek.. huhu. Tapi tengok gambar ni macam menyelerakan 👍

    ReplyDelete