SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

Salam alaikum..


Dua tiga hari ni takde modal nak post pasal cerita mek dekat blog. Tapi nak update jugak. So, mek join segmen / GA je la. Oh, ade satu story mek nak share. Dah hampir 2 - 3 bulan berlalu. Nanti mek karang and publish ye :)


Untuk kali ni, mek nak join segmen daripada AyuInsyirah - ayuinsyirah.com . Dia ajak kita kita untuk blogwalking sesama blogger supaya dengan ini dapat membina, mengeratkan hubungan kita. Kalau tak blogwalking, tak follow mane nak kenalkan? Dan tak mustahil satu hari nanti kalau ada jodoh dan kesempatan, boleh buat gathering pulak :)






Hijau, funky, dan cerah mata :)


Syarat untuk this segmen mudah je. Follow blog ayuinsyirah.com atau korang bleh click banner kat atas tu, dia akan direct bawak korang ke site ayuinsyirah :)


Kali ni mek tak nak tag sape sape sebab mek percaya korang auto join segmen ni sebab korang nak bina hubungan yang baikkan sesama blogger? Hihi, so, sila join :)


Sekian...


41 comments

  1. Kita sama Mek.. Xde idea. Semoga mek berjaya dalam segmen blog list ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa. Tk tahu nk update ap --'

      Slmt join ntuk kita :)

      Delete
    2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Selamat bersegmen Mek..bagus sebenarnya join GA & segmen ni, boleh tambah kenalan & follower... good luck ya mek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kak. InsyaAllah boleh mengeratkan lg ukhwah sesama kita :)

      Delete
  3. selamat bersegmen..ayu memang rajin buat segmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx mar :) 1st time join yg ayu punya segmen :)

      Delete
  4. dari segmen yang sama ,salam perkenalan..done follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam prkenalan jugak ;) mek pn done follow awk :)

      Delete
  5. Thanks for sharing. Nanti saya pun nak join. :)

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya mek :D
    mek update je apa-apa mek. yang berkaitan diri sendiri/tips/makanan/resepi/review movie atau buku/pengalaman sendiri/persoalan agama/quotes hehehe. tu cdgn je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah :) mek lebih pada kekangan masa. Tapi nk kate tu main pn tk jugak. Kdg disbbkan kering idea --' thanks for the idea ye

      Delete
  7. Macam menarik jer..segmen nih! terasa nak join pun ada.

    ReplyDelete
  8. singgah BW sii dari segmen yg sama..
    all the best.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. no 73. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  10. #78

    Singgah sini dari segmen yang sama

    http://zira-aziz.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt mek bw blog awk pulak :) thanks sbb sudi follow mek

      Delete
  11. hi.. saya datang dari segman yang sama.. :)

    ReplyDelete
  12. Hi! Singgah dari segmen yang sama. dah siap follow sekali.

    Jom blogwalking ke blog wan

    Http://rizwanewan.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai :) bw dekat awk punya blog pulak :) thx follow ye

      Delete
  13. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete